Az ékszerek egy része megrendelésre készül, megrendelést követően 5-15 munkanapon belül kerül átadásra, kiszállításra, amelyről e-mailben értesítünk. Kivételes esetekben, rajtam kívülálló okokból (pl alkatrészhiány) akár ez néhány munkanappal ki is tolódhat, de ezt természetesen jelezni fogom.

Egyedi megrendelés: Az e-mailben leadott, egyedi megrendelések esetén az átadásról/kiszállításról e-mailben egyeztetünk. Felhívom a figyelmed arra, hogy egyedi megrendelés esetén nincs lehetőség termékcserére, az elállás joga erre nem vonatkozik!

Személyes átvételre csak Dunakeszin, előre egyeztetett helyszínen és időpontban lehetséges, amelynek részleteiről a megrendelés során megadott e-mail címen értesítelek a megrendelést követően.

A megrendelt termékek kiszállítására az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

1.Magyar Posta Zrt. kiszállításával:

  • ajánlott levélként 890 Ft
  • MPL csomagautomatába, postapontra 990 Ft
  • MPL házhozszállítással 1990 Ft

Postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért felelősséget nem tudok vállalni.

2.FOXPOST csomagküldő szolgáltatással:

  • csomagautomatába történő szállítás és átvétel esetén 1145 Ft
  • házhozszállítással 2160 Ft

A termék útnak indítása után a FOXPOST saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért felelősséget nem tudok vállalni.

A termék átadását visszatarthatom, ameddig nem győződöm meg arról, hogy a termék árának kifizetése sikeresen megtörtént. Amennyiben a termék ára nem került teljes mértékben kifizetésre, a vételár kiegészítésére hívhatom fel figyelmed.