ELLA kollekció

Bőrrel kombinált hosszú fülbevalók és kisebb, pilleszárnyra emlékeztető bedugós fülbevalók gyűjteménye. Szereted a colourblockingot? Vagyis több komplementer színt alkalmazni egyszerre? Akkor ezek az ékszerek biztosan elnyerik majd a tetszésed. A kollekciót úgy építettem fel, hogy minden színtípus megtalálja a számára megfelelő darabot.


Berry betteebead kollekciő

Ez a betteebead kollekció különböző üveggyöngyök és a polymer gyurma találkozásából született. Egy különleges fűzési technikával alakítom a kör alakú, gyöngyös alkotóelemeket. Gyere és hagyd, hogy rabul ejtsenek ezek az 1001 éjszakai meséi ihlették, szímpompás fülbevalók, melyeket rövidebb és hosszabb kivitelben találsz meg a shopban.


Különlegessége és egysége a márványos mintákban, különböző fém kiegészítőkben, lakkozott, üveg hatású felületekben rejlik. Nagyobb méretű, mutatós fülbevalók adják az alapját, melyek a márkához hűen a szivárvány minden színében megtalálhatóak.


Méretét tekintve sokatok szerint a virágszirmokat formázó Petals fülik tökéletesek. Nem túl nagy de azért látványos a fülben. Lógós de mégsem lifeg, pillekönnyű. A különleges forma mellett metál- vagy gyöngyház fényű felület teszi igazán varázslatossá ezeket az ékszereket.


A tavaszi virágos rétek, illatos mezők ihlették. Ha szereted a virágos, romantikus mintákat, organikus formákat, akkor ezeket az ékszereket neked találták ki! A fülbevalókat a domború mintázat teszi igazán egyedivé és különlegessé.


Strukturált, bőrt vagy lakkbőrt imitáló felület, különleges színkombinációk, ilyenek a LENA fülbevalók. Színeiben feltűnő, mégis minimál stílusú ékszerek, organikus, lekerekített formájúak – engem kavicsokra emlékeztetnek.


Az SS’24 kollekcióban olyan természetes kiegészítőket választottam az ékszerek díszítésére, amelyek számomra abszolút a nyarat idézik: a kagylót és a tenyésztett gyöngyöt. Színek tekintetében is a tavaszi-nyári hangulatokból merítettem ihletet: a virágok, nyári naplementék, a víz, a kő és a homok színeit alkalmaztam. Találkozhattok benne egy régi ismerőssel, a borzas fazonú fülbevalókkal, amelyek szerintem tökéletesen feldobják az egyszerű szabású, lenge, nyári ruháinkat.