Üdvözöllek a BETTEEBEAD ékszerek világában!

Örülök, hogy itt vagy!

Fogadd szeretettel a személyes bemutatkozásomat.

Radvánszki-Széki Bettina vagyok, feleség, egy kislány és egy kisfiú anyukája, két kutyus gazdija, vidéki nő, a Dunakanyar szerelmese, a színek megszállottja és a betteebead ékszerek tervezője. Mindig is vonzottak a különböző anyagok és a design, mindemellett a családomban öröklődő a kreativitás, a művészetek iránti érdeklődés és az alkotásvágy. Szeretek játszani a színekkel, formákkal, textúrákkal, végeredményben azt gondolom, hogy mindig ízléses és feltűnő darab születik meg.

Az ékszerkészítést a nagymamától kapott gyöngyök fűzésésével kezdtem, majd egyre több időt fordítottam a különféle anyagok és technikák megismerésére, elsajátítására. Eleinte kizárólag a családom és a barátaim örömére készítettem ékszereket, majd az egyre nagyobb érdeklődésnek és bíztatásnak köszönhetően 2012-ben tártam a márkát a nagyközönség elé.

A betteebead ékszerek legfőbb alapanyaga polymer gyurma, amit kollekciótól függően adott esetben üveggyöngyökkel, habgumival, ásványokkal vagy bőrrel kombinálok. A gyurma az az alapanyag, ami évek óta meghatározza a márkát és a legtöbb kollekciómat, igazi szerelem alapanyag, imádok kíséreltezni vele, szezonról szezonra új lehetőségeket tartogat. Könnyen formázható, kevergethető anyag, rendkívül sokszínű és egyedi alkotások készülhetnek belőle.

A termékek készítése során igyekszem minél kevesebb hulladékot halmozni, az esetlegesen képződött felesleget próbálom újrahasznosítani, fontos szempont, hogy minél kevésbé terheljem a környezetet.

A betteebead ékszerek színesek, egyediek és egytől egyik kézzel készülnek, szorgos és alapos tervezést követően. Olyanoknak ajánlom elsősorban, akik kifinomult, mutatós, igényes és egyedi kiegészítőre vágynak. Bízom benne, hogy minden kedves látogató megtalálja az ízlésének megfelelő darabot.